Purdy’s Wharf Common Area Renovations

Halifax, NS

The project is designed to give the entry lobbies of the iconic buildings a fresh new look that will serve them well in to the future. The highlight of the work will be the installation of a new spiral staircase in the entry way of each tower. The goal is to transform what is currently an impersonal space with purely functional décor into an area that people may use to meet with visitors or take a break with coworkers.

To this end, Tower one will also be receiving a new tenant lounge that will connect to the exterior boardwalk. This space will contain soft seating that invites tenants to relax and enjoy the view.

Other work will involve refinishing or replacing the marble on the lobby walls, installing new flat-screen TV monitors, and replacing the existing floor tile. Exterior upgrades will include the installation of new bark benches and enhancement of the existing landscaping.